Reguli navigare site

In bara rosie centrala gasiti categoriile mari de produse ( Bluze, Fuste, Genti, Incaltaminte, etc).

Selectati (click stanga) categoria dorita.

Se va deschide pagina cu produsele disponibile din categoria aleasa.

Daca dati click pe poza unui produs, se va deschide doar poza marita principala a produsului, insa nu veti putea vedea si restul fotografiilor si a celorlalte informatii disponibile.

Pentru a vizualiza complet produsul care va intereseaza, dati click pe butonul” Detalii “, aflat sub fotografia si a scurtei descrieri a produsului.

Se va deschide pagina dedicata produsului selectat unde gasiti toate detaliile disponibile si o fotografie principala, mai mare, a produsului, iar sub ea celelalte fotografii mai mici ale produsului.

Pentru a vizualiza complet fotografia  produsului, dati click pe fotografia principala si aceasta se va deschide marita in centrul ecranului calculatorului dvs.

Puteti apoi naviga si vizualiza si celelalte poze ale produsului ales utilizand  sageata stanga/dreapta din tastatura calculatorului dvs.

Puteti si sa selectati una dintre pozele mici, care va apare apoi ca poza principala, iar apoi cu nou click pe poza principala, aceasta se va deschide marita in centrul ecranului.

Multumesc