Out of all the vintage luxury fake watch watch brands out there, Rolex has to be the most recognizable.

Cum cumpar

Fiecare articol de pe site este realizat unicat sau in serie mica.

O parte din produse pot fi vazute si achizitionate in showroom-ul “Gabriela Atanasiu” situat in Bucuresti (cartierul Titan). 

Pentru a va programa o vizita la showroom, va rugam sa ne contactati telefonic, la unul dintre numerele de telefon disponibile in sectiunea “Contact“( 0744 617 716 sau 0765 337 336 ).

Puteti comanda si cu livrarea produselor la adresa dorita de dvs., oriunde in tara.

Comanda dvs. va fi expediata prin curier cu plata la livrare. La livrare se va achita costul comenzii plus taxa de transport (taxa care difera in functie de adresa unde se face livrarea)

Produsele disponibile in stoc pot fi comandate si livrate intr-o perioada cuprinsa intre una si trei zile lucratoare, in functie de locatia aleasa pentru livrare.

Pentru a  comanda unul sau mai multe produse va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email la adresa:

gabi.rochiedeseara@gmail.com

Comanda trebuie  sa contina urmatoarele informatii:

  • Articolul dorit (eventual o scurta  descriere, culoare, etc) si masura acestuia;
  • Adresa unde doriti sa fie trimis articolul;
  • Numarul de telefon la care puteti fi contactat;
  • Modalitatile de plata si expediere pe care le agreati: ridicare personala din showroom(in Bucuresti), plata in avans, plata la livrare, expediere prin curier;
  • In functie de metoda de plata agreata se vor stabili ulterior amanuntele  si conditiile livrarii;

Dupa ce seria s-a epuizat, articolul respectiv poate fi  disponibil la comanda, urmand ca pe site acesta sa apara “Disponibil la  comanda”

Articolele care nu mai sunt disponibile pe stoc se pot realiza la comanda, si se pot comanda prin aceleasi metode (contact telefonic sau email).

Durata medie de livrare a unui produs executat la comanda este de aproximativ 10 de zile lucratoare, in functie de produsul comandat.

In cazul comenzilor speciale, personalizate in functie  de dimensiunile si masurile Dvs, este necesara efectuarea unei plati in avans in valoare de cel putin 50% din pretul  articolului. In unele situatii pretul unui produs realizat la comanda speciala, poate fi putin mai mare decat cel afisat pe site (in perioada cand era disponibil pe stoc). 

POLITICA DE  RETURNARE

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Va rugam sa notificati in scris, pe e-mail (gabi.rochiedeseara@gmail.com) intentia dvs. de returnarea a produsului, specificand datele dvs. de contact.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat.

 Se va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data receptiei produselor in buna stare, in contul mentionat de catre client.

 Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

In aceasta situatie, clientul poate alege inlocuirea produsului cu unul conform sau returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, rupturi, zgarieturi, etc.

Produsele primite trebuie verificate in prezenta transportatorului, iar daca din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda.

In acest caz, clientul este rugat sa reclame aceste daune la adresa de e-mail : gabi.rochiedeseara@gmail.com.

In eventualitatea in care produsele achizitionate prezinta vicii de fabricatie, asteptam o notificare in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului, iar produsul defect va fi inlocuit cu un produs conform.  In situatia in care produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, fie se va returna contravaloarea acestuia, la alegerea clientului.

 ANPC

replica uhren emphasizes massive essentials.replica collection that features the best replicas relojes available on the market available online at low prices.raw claws to publish will probably be the similarities related with reddit https://fakecrr.ru.very cheap https://hublotwatches.to/ are crafted with top-level case.noobfactory.to best seller.https://www.puffplusvape.com/ looks exactly as a genuine.best https://www.replicaiwc.ru/ consistently on the update and additionally complement it really is demanding standards.cigarrillos electronicos is easy to operate and easy to read.we offer large quantity high-end https://wellreplicas.to here at wholesale prices.